Alternative content

Banner

Вашиот доверлив партнер за бизнис во Македонија

Се стремиме да бидеме доверлив партнер на нашите клиенти за бизнис во Македонија

Постојано ги доградуваме нашата стручност и знаење за најдобро да ги задоволиме барањата и потребите на нашите клиенти.

Градиме силна мрежа на надворешни консултанти, од земјата и од странство, кои поседуваат посебни вештини и знаења.

Се позиционираме како бутик за специфични и деликатни консултантски услуги, дизајнирани за посебни намени, коишто бараат голема стручност, знаење, добра мрежа, одлични организациони способности, крајна доверливост и сигурност.

Се обидуваме да работиме на социјално одговорен начин.

 

 

Помош на владините институции и организации, меѓународните финансиски и донаторски организации, невладините организации и локалните самоуправи
ААГ Комуникации е формирана во декември 2006 како партнерска компанија на ААГ - Analysis and Advisory Group, со цел на своите клиенти да им овозможи советодавни услуги

Анкета

Планирате ли воспоставување/зајакнување на Систем за мерење учинок во вашата организација (pay for performance)?:

Архива